уторак, 03. новембар 2009.

Rekonekcija - tretman

Pri Rekonektivnom lečenju  nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da posupak lečenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje leče, koje su inicirane za vreme lečenja, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu klijenta. 
Savetuje se da se preliminarno zakaže tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana. Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena. Nisu potrebna redovna lečenja.
Rekonekcija® je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale.On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

* Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju. 
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite straha i osećaja krivice.
* Da se oslobodite strahova
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji. 
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku . 
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam. 
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske  
  frekvencije.  

Preporučuje se da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse. Prva seansa vas ostavlja u ''stanju otvorenosti" koje je potrebno da bi se proces dovršio. U tom periodu ćete biti vrlo ranjivi.. Za vreme druge seanse ćete biti zatvoreni, potpuno povezani i spremni da živite svesni smisla svoga života! Rekonekcija® je često iskustvo koje menja život. 
 
 
Priprema za seansu lečenja
 

Odeća: Obucite komotnu odeću. Za vreme seanse ćete ležati na leđima,izuveni.
   
Mirisi: Pre seanse izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.
   
Nakit: Za Rekonekciju® i Rekonektivno lečenje® možete da zadržite nakit, ako je udoban.
   
Stanje svesti: Bićete zamoljeni da za vreme seanse legnete na ledja i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Vreme:

Rekonektivno lečenje® traje 30 min. i preporučuje se da razmak između dva lečenja ne bude veći od nedelju dana.

Rekonekcija® se obavlja u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati, u trajanju od oko 30 - 45 min. 


Cena: Tretman Rekonektivnog lečenja®    - 40 e 
           Kompletan proces Rekonekcije®    - 225 e

Kontakt: 065 84 30 117 ili e-mail uspensky77@hotmail.com

Нема коментара:

Постави коментар